Blog zu Food Safety
'Newsletter'

Lernen Sie das foodtech Team kennen

Julia Deininger
BS of Life Sciences ZFH
National Sales Manager
julia.deininger@foodtech.ch
Sandra Zuppiger
Fachfrau Finanz- und Rechnungswesen mit eidg. FA
Finance / Administration Manager
Ueli Roth
lic. oec. HSG
Managing Partner
Karin Züger
Dipl. LM-Ing. ETHZ
Regional Sales Manager / Plant Manager
karin.zueger@foodtech.ch
Zorka Bicvic
Production
Jeannine Schläpfer
Sales Assistant
office@foodtech.ch
Felix Roth
MS of Food Sciences ETH
Managing Partner
letzte News
LAMP Versus PCR für Food Safety Testing – Was ist der Unterschied?
Hier geht’s zum Video https://www.rapidmicrobiology.com/news/lamp-versus-pcr-for-food-safety-testing-what39s-the-difference
Pathogene: USDA FSIS empfiehlt den Kontrollbehörden das 3M MDS Gerät
  https://www.foodsafetymagazine.com/enewsletter/four-ways-lamp-technology-is-lighting-up-rapid-pathogen-testing/
Publikation “Sicherstellung Ihres adäquaten Reinigungprozesses”
Publication “Ensuring the Adequacy of Your Cleaning Process” of Rolando Gonzalez